015-2131860 info@mm-kappers.nl

Over ons

wie zijn wij

Bij M&M Kappers werken we vanuit een historisch pand gelegen aan de Koornmarkt 2 in het historisch centrum van Delft. Slechts enkele tientallen meters van het pand ligt het Centraal Station van Delft. Je kunt parkeren achter de kapsalon op de Gasthuisplaats.

We werken bij M&M Kappers met een klein hecht team dat volledig geschoold is en de nieuwste trends op haargebied volgt. Efficiënt, vaardig en vriendelijk knippen, snijden, krullen, verven, wassen en stylen  Meroulla en Wendy dames, heren en kinderen.

M&M Kappers is met vlag en wimpel de meest gezellige kapsalon in Delft.

De kappers van M&M Kappers werken uitsluitend met de professionele producten van Keune.

Ons team

Meroulla

Meroulla

Eigenaresse

M&M Kappers wordt gerund door Meroulla. Al vanaf 2001 is zij de eigenaresse en zij heeft in die jaren een grote groep trouwe en tevreden klanten aan zich weten te binden. Met grote regelmaat is zij op de werkvloer te vinden. Spontaniteit is haar toverwoord. Gedreven en efficiënt zet zij haar ervaring in om u weer tevreden de deur uit te laten gaan!

Wendy

Wendy

Kapster

De vaste medewerkster is Wendy. Ook zij is al jarenlang een vaste waarde van M&M Kappers. Zij verstaat eveneens de kunst om te luisteren naar uw wensen en deze te vertalen naar een uitstekende behandeling. Of dit nu een knip- tondeuse, of verfbehandeling is. Ook bij Wendy is een tevreden klant het ultieme doel!